

سال ۲۰۱۷ با افزایشهای چشمگیر قیمت در بازار کریپتو کارنسی به پایان رسید و الان یک ماهی است که بازار تقریبا آرام گرفته است. بسیاری از فعالان در بازار ارزهای رمزپایه دوست دارند از پیشنهادهای سرمایهگذاری ۲۰۱۸ اطلاع پیدا کنند. امروز برای شما چند ارز جدید را بررسی کردهایم که به نظر میرسد در سال جاری میلادی عملکرد خوبی از خود نشان دهند. البته به خاطر داشته باشید که هیچکدام از ارزهایی که در اینجا پیشنهاد کردیم را چشم و گوش بسته خرید نکنید و این توصیهها، پیشنهادهای تجاری و سرمایهگذاری حرفهای نیستند و مجله ارز پلاس نمیتواند سود شما را تضمین کند یا ضررهای احتمالیتان را جبران کند.

دانلود کتاب بیت کوین برای تازهواردها
وقت رو از دست ندین و تا دیر نشده با طلای دیجیتال (بیت کوین) و دنیای جذاب ارزهای مجازی بیشتر از همیشه آشنا بشین.
برای دانلود رایگان کتاب کافیه ایمیل خودتون رو وارد کنین!
پیشنهادهای سرمایهگذاری ۲۰۱۸
سال ۲۰۱۸ میتواند سالی سرشار از سود و رشد قیمت برای ارزهایی باشد که راهحلی تازه برای مشکلات موجود ارائه میدهند یا پلتفرمی دارند که راهگشای بشر در دنیای فناوری است. بیایید چند مورد از این ارزها را با هم بررسی کنیم؛ با ما و پیشنهادهای سرمایهگذاری ۲۰۱۸ همراه باشید…
RaiBlock (ریسک متوسط)
ریبلاکس (XRB) یک راهحل نسبتاً عملی برای حل مشکل مقیاسپذیری (Scalability) در بلاکچین ارائه کرده که در حال حاضر با هزینهی خیلی پایین و سرعت بالا تراکنشهای آن در حال انجام است. به صورت تئوری ریبلاکس (RaiBlocks) دارای سرعت انجام تراکنش (TPS) تا ۷۰۰۰ تراکنش در ثانیه در وایتپیپر آن درج شده و قابل انجام است ولی منتقدین میگویند با توجه به محدودیت سختافزاری نمیتواند به این عدد دست پیدا کند. حضور نداشتن ریبلاکس در اکسنجهای معتبر و حضور آن در بین ۲۰ کوین اول ریسک خرید XRB را در این قیمت کنونی بالا میبرد. هرچند که اگر ادعاهای تیم توسعه آن به واقعیت بپیوندد، میتواند بین ۱۰ ارز رمزپایه اول جایگاهی داشته باشد.
Icon (ریسک متوسط)
آیکون (ICX) یک پلتفرم قراردادهای هوشمند و توسعهی dapp است که به پشتوانهی کره جنوبی (با توجه به سرمایهگذاری زیاد کرهایها روی کریپتو کارنسی) میتواند رشد بالایی داشته باشد. شبکه اصلی آیکون (ICON) قرار بود در دسامبر ۲۰۱۷ عرضه شود که با تاخیر مواجه شد و پیشبینی میشود با عرضه آن در ۳ ماهه اول ۲۰۱۸ رشد فزایندهای داشته باشد. امتیاز اصلی آیکون نسبت به رقبا این است که گفته میشود دولت کره جنوبی پشتوانه آنهاست و شرکای تجاری بسیاری جذب کرده است. اما قرارگرفتن آن در رتبهی ۲۰ نشان میدهد آیکون تا حد زیادی رشد خود را کرده و باید دید آیا میتواند از نئو یا اتریوم پیشی بگیرد یا خیر.
NEO (ریسک پایین)
اتریوم چینی اولین لقب نئو (NEO) در بازار کریپتو کارنسی بود که خیلی زود نشان داد که این ارز میتواند از این عنوان فراتر عمل کند. در سال ۲۰۱۸ چندین ICO میخواهند از پلتفرم نئو استفاده کنند و دقیقا نئو در مسیر سال گذشته اتریوم قرار میگیرد که منجر به رشد چند صد درصدی اتریوم شد. پیشبینی میشود نئو به زودی رقابت سختی با اتریوم ایجاد کند. دو ICO با نامهای APEX و NEX که روی پلتفرم NEO عرضه میشوند از پروژههای آیندهدار NEO هستند.
Stellar Lumens (ریسک پایین)
استلار (XLM) را میشود نسخه غیر متمرکز ریپل نامید که تعداد کوینهای آن نصف تعداد ریپل است. تمرکز استلار (Stellar Lumens) روی پرداختهای خرد (میکروپیمنتها) بدون کارمزد و تبدیل شدن به پلتفرمی برای توسعه ICOها است که در آن پلتفرم، بتوانید روی ICOهایی سرمایهگذاری کنید که ارزندگی سرمایهگذار تامین و اعتبار پروژه سنجیده شود. FairX اکسچنجی است که استلار آنرا امسال عرضه خواهد کرد و امکان خرید کریپتو را به صورت دلاری میدهد و رقابت سختی با CoinBase ایجاد خواهد کرد. تیم قوی استلار و همکاری با شرکت بزرگی چون IBM حضور آنها را در بین ۷ کوین برتر سال قطعی خواهد کرد.
Request Network (ریسک متوسط)
ریکوئست نتورک (REQ) روی شبکهی اتریوم ساخته شده است. با پشتیبانی Ycombinator قرار است به PayPal 2 تبدیل شود تا در هر لحظه از هر جایی بشود درخواست پرداخت (پیمنت) زد. ریکوئست نتورک (Request Network) میتواند کمک کند که کریپتو کارنسی در پرداختهای اینترنتی و موبایلی جا باز کند. به تازگی ریکوئست نتورک بودجهای ۳۰ میلیون دلاری را به تیمهای توسعه اپلیکیشن تخصیص داده است تا در حوزههای مختلف پرداخت، اپلیکیشنهای مختلفی را روی ریکوئست نتورک توسعه دهند.
Enigma (ریسک بالا)
تیم انیگما (ENG) متشکل از فارغ التحصیلان MIT توانسته اتریومی بوجود آورد که مانند مونرو (Monero) امن و غیر قابل ردیابی باشد و همچنین توانایی انجام دادن تعداد تراکنش بالاتری در ثانیه نسبت به بلاکچینهای موجود را داشته باشد. آنها همچنین پلتفرم تبادل داده به نام catalyst را به وجود آوردهاند که پس از عرضه، برای تریدرها فضای خوبی به وجود خواهد آورد و مانند QuantoPian برای تریدرهای کریپتو عمل خواهد کرد. انیگما (Enigma) به تازگی وارد فهرست ۱۰۰ کوین اول بازار شده است.
Walton (ریسک بالا)
والتون (WTC) در حوزه اینترنت اشیا بلاکچینی را میخواهد توسعه دهد. آنها از طریق RFID میخواهند اشیا را به هم متصل کنند و با ارایه تراشههای مجهز به RFID گام عملیتری نسبت به رقبا بردارند. والتون از معدود پروژههای دنیای کریپتو کارنسی است که محصول فیزیکی خود را عرضه میکند. تیم والتون (Walton) قرار است به زودی برند خود را تغییر بدهد، آنها بلاکچین مخصوص خود را با نام والتونچین دارند و گام مهمی در توسعه محصول آنها برای اینترنت اشیا است.
VeChain (ریسک بالا)
ویچین (VEN) بلاکچینی برای مدیریت زنجیره تامین است و با بهره گرفتن از هوش مصنوعی این کار را که یکی از مهمترین کاربردهای بلاکچین است، انجام میدهد. ویچین (VeChain) برای پروژه شهر هوشمند از سوی دولت چین انتخاب شده و برای پروژه عملیاتی از رقبا بسیار جلوتر است. این مجموعه موفق شده شرکای تجاری بسیاری را در چین جذب کند. ویچین در ززمینه اینترنت اشیا رقابتی با والتون و آیوتا دارد اما در دست داشتن بخشی از بازار بزرگ چین کمک بزرگی برای آنهاست.
Coss (ریسک بالا)
Coss یک پلتفرم ترید بر اساس بلاکچین اتریوم است که امکان ترید با پول را برای مشترکین ممکن میسازد و به رقابت با کوینبیس میپردازد. محصول Coss قرار است تا پایان ۲۰۱۸ قابل برداشت باشد. همچنین آنها با توسعه درگاه پرداخت در حوزه E-commerce نیز ورود خواهند کرد و دستگاه پوز برای فروشگاهها عرضه میکنند. این اکسچنج همچنین پول کمتری را برای برداشت کردن ارزهای دیجیتال در مقایسه با اکسچنجهای نامآشنایی چون Binance و Bittrex میگیرد.
DragonChain (ریسک متوسط)
دراگونچین (DRGN) یک پلتفرم توسعه یافته بر اساس اتریوم است که برای راهاندازی کسب و کارهای واقعی کاربرد دارد. در این پلتفرم کاربرها میتوانند با تعریف پروژه به جذب سرمایه بپردازند و همچنین کاربران میتوانند با به اشتراکگذاری دادهها بهترین پروژهها را از بین آنها انتخاب کنند. اضافه نشدن دراگونچین (DragonChain) به لیست صرافیهای بزرگ و همچنین کامل شدن محصول آنها در سال ۲۰۱۸ فرصت رشد مناسبی را برای این پروژه در سال جاری میلادی فراهم کرده است.
Substratum (ریسک متوسط)
سابستراتوم (SUB) اینترنت غیر متمرکز را روی بلاکچین اتریوم توسعه میدهد که شاید انقلابیترین محصول بلاکچین باشد که تمام افراد دنیا بتوانند به اینترنت متصل شوند. پیشرفت فنی پروژه سابستراتوم (Substratum) باعث شده است که توجه زیادی به آن جلب شود و در بین ۱۰۰ کوین برتر قرار بگیرد. افراد پکتهای رمزنگاری شدهای در شبکه دانلود و آپلود میکنند که فقط توسط کسی که درخواست داده است قابل بازگشایی است و دیگر اطلاعات مردم به به لطف این پروژه توسط دولتها چک و کنترل نمیشوند.
QuantStamp (ریسک متوسط)
کوانتاستمپ (QSP) پروتکل امنیتی است که امنیت اجرای قراردادهای هوشمند را در اندازه بسیار بالاتری تامین میکند. کوانتاستمپ (QuantStamp) یک پلتفرم حسابرسی است که جلوی هک شدن قراردادها را میگیرد و اجرای آنرا ۱۰۰ درصد تضمین میکند. موسس کوانتاستمپ فارغالتحصیل دانشگاه کورنل (Cornell) و یک شخصیت علمی برجسته است. دعوت کوینبیس از تیم کوانتاستمپ حتی نویدبخش اضافه شدن به کوینبیس را هم در سال ۲۰۱۸ میدهد.
یک بار دیگر باید متذکر شویم که پیشنهادی ارائه شده در این مقاله و دیگر مقالات مجله ارز پلاس را نمیتوان پیشنهاد سرمایهگذاری حرفهای تلقی کرد و این مجموعه در سود یا ضرر احتمالی شما شریک نیست.
امیدواریم روی پیشنهادهای سرمایهگذاری ۲۰۱۸ مطالعه بیشتری کنید و اگر شما هم پتانسیل خوبی در این ارزها یافتید آن را با ما و مخاطبان مجله ارز پلاس به اشتراک بگذارید…